Për Shitje nga Përfitimet e Listës së Pronarëve

FSBO është opsioni më i dobishëm me njerëzit që i ndihmon ata të kursejnë komisionin e ngarkuar të rëndë nga agjentët e pasurive të paluajtshme. Por për këtë duhet vërtet shtëpi të reja në shitje postimi falas Tirane Allias të ketë njohuri të plota për pronat në shitje nga pronari dhe kjo është e mundur përmes listimeve të ndryshme të FSBO-ve. Shumë njerëz as nuk e dinë se shitja e shtëpisë tuaj ndihmon në kursimin e komisionit të shitjeve. Mënyra më e mirë për të shitur shtëpinë tuaj është përmes listimit. Ndihmon dhe përfiton shitësit në disa mënyra. Thjesht duhet të bëni një hulumtim të duhur dhe të vlerësoni pronën tuaj që dëshironi të shisni në tregun lokal. Listimi ndihmon një shitës në disa mënyra. Më poshtë janë disa përfitime të renditjes së pronës suaj:

Përfitimet e listimit të shtëpisë tuaj për shitje nga pronari

Qasje të shumëfishta: Duke renditur pronën tuaj, dikush mund të bëjë që prona e tij/saj të shihet në shumë site. Prona juaj është postuar në faqet më të njohura të pasurive të paluajtshme të cilat shikohen nga shumë blerës të pronave.

Postimi i imazhit: Përmes listimit të pronës suaj, ju mund të postoni imazhe të pakufizuara të pronës suaj, gjë që i ndihmon blerësit të kenë një vështrim të mirë në zonën/kapacitetin e pronës.

Ndarja në internet: Shumë faqe interneti ju ofrojnë mundësinë për të ndarë ose publikuar pronën tuaj me miqtë dhe të afërmit tuaj përmes mediave sociale, gjë që ndihmon shitësin e pronës të reklamojë pronën për shitje nga pronari në numrin maksimal të investitorëve në pronë.

Ekspozimi i plotë: tani faqet e internetit të shumta të një dite ju ndihmojnë të ekspozoni pronën tuaj 24/7 për blerësit. Disa madje ju ofrojnë shërbimet me regjistrim falas ose tarifa minimale regjistrimi.

Harta dhe përshkrimi: Lista e shtëpisë tuaj FSBO ofron një hartë tërheqëse të pronës suaj me përshkrim tekstual të pakufizuar të pronës suaj, e cila ofron informacion maksimal për blerësit dhe i ndihmon ata të dinë detajet e sakta dhe të sakta për pronën.

Listimi madje ofron përshkrim të plotë për reklamat, pronat e biznesit dhe shtëpitë për shitje nga pronarët. Ata madje ofrojnë burimet e nevojshme për të shitur shtëpitë, bizneset, pronat komerciale duke përdorur procesin FSBO. Dikush kursen shumë para duke listuar në Shtëpinë në shitje nga pronari. Pra, ju me të vërtetë nuk duhet të vareni nga ndërmjetësit për blerjen ose shitjen e pronës suaj.

Leave a comment

Your email address will not be published.